dotcomwebdesign.com
 
Welkom > LEGE HEADING 1 > Informatie > Hoender ringen bestellen
 
 
 

Hoender ringen bestellen

Voor leden van KDV Gorredijk welke geen gebruik kunnen maken van het ringenbestelprogramma KLN kunnen terecht bij onze ringen commissarissen

Willem de Wal Oudedijk 54 Terwispel 0513-571602

Jan Wouda De Leijen 7 Gorredijk 0513-462441

Jaar    ringkleur
2019   Groen
2020   Grijs
2021   Wit
2022   Zwart
2023   Geel
2024   Blauw
2025   Groen

Met ingang van het kalenderjaar 2014 is er een geheel vernieuwd ringenbestelprogramma in gebruik genomen onder de naam KLN-DigiRing.
In dit programma zijn ook alle adviesmaten van de ringen opgenomen voor de rassen welke voorkomen bij de KLN diergroepen. Bij de bestelling moet daarom het ras, waarvoor de ringen bestemd zijn, geselecteerd te worden.
Ook nieuw is dat niet meer achteraf via automatische incasso betaald kan worden, maar alleen tegelijk met de bestelling via iDeal (via uw eigen inloggegevens telebankieren).
Individuele KLN leden die niet via telebankieren kunnen betalen, dienen hun bestelling te laten verzorgen door de ringencommissaris van de vereniging (of eventueel door een ander KLN lid die wel kan telebankieren).
Ook niet KLN leden kunnen via dit programma ringen bestellen, zij betalen € 0,80 per ring i.p.v. € 0,28  en kunnen daarom overwegen gewoon lid of servicelid van KLN te worden. Informatie over lidmaatschap en service lidmaatschap van KLN kunt u vinden onder het tabblad Lidmaatschap.

  Afbeeldingsresultaat voor kippen ringen Afbeeldingsresultaat voor kippen ringen

                                                                      B.Ringen dienen boven het spoor te zitten